Hoogwaardige afwerkingen voor particulieren én bedrijven
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Gevestigd in Rotterdam
Snelle levering

Maak kennis met Micro-Cement

Maak kennis met Micro-Cement
Quartzline Cem Micro
Betonvloeren en wanden winnen steeds meer aan populariteit. Met Quartzline Cem Micro maak je de mooiste betonlook vloer- en wandafwerkingen. Cem Micro is een microcement en bestaat uit twee producten, de grove Micro Base en de hele fijne Micro Top. Door de hoge witheid vormt Cem Micro de ideale basis om vloer- en wandafwerkingen te realiseren in betonlook en vrijwel alle RAL, NCS of Sikkens kleuren. Bovendien is Cem Micro vloeistofdicht. De verharding vindt plaats door zowel de hydratatie van de minerale bindmiddelen als de filmvorming van polymeren.
Met Cem Micro maak je vloeren en wanden mooier, eigentijds en duurzamer. 

Bekijk Quartzline Cem Micro > 

 

Quartzline Cementitious Micro Top 
Cementitious Micro Top is een cementgebonden esthetische stucmortel voor wanden en vloeren. Zeer geschikt voor toepassingen zoals badkamers, meubels, aanrechtbladen, terrassen, woonkamers, etc.Quartzline Cementitious Micro Top onderscheidt zich door: De hoogst haalbare vloeistofdichtheid van de Micro Base en de Micro Top. De hoge poriën dichtheid heeft het voordeel dat – als het vloeroppervlak is beschadigd - het dweil- c.q. schoonmaakwater niet onder de toplaag kan komen.
 
Bekijk Quartzline Cementitious Micro Top > 

 

Quartzline Coating CMT 
Coating CMT is een 1-component watergedragen acrylaat coating, die gekenmerkt wordt door een zeer goede hechting op het Quartzline Cementitious Micro systeem. De Coating CMT is de geprefereerde coating die als eerste laag op de Quartzline Cementitious Micro toegepast dient te worden en zorgt voor een intensere verdieping van de kleur. De Coating CMT kan niet dienen als eindafwerking op vloeren, maar dient te worden overlaagt door de slijtvaste en bestendige Coating PU MG Matt of Satin Gloss.

Bekijk Quartzline Coating CMT > 

Mooie woning met Quartzline Cem Micro 
Brut Vloertechniek profileert zich als dé vloerspecialist van Nederland en combineert een uitgebreid assortiment met een indrukwekkende dienstverlening.

Na het volgen van de Quartzline producttraining Microcement, hebben de mannen van Brut Vloertechniek hun opgedane kennis toegepast in de praktijk. Vader en zoon vormen een ingespeeld team.

Recent verfraaiden ze in een woning de vloeren en wanden van een aantal kamers met Quartzline Cem Micro. Het resultaat mag er zijn! 

Hey! we hebben ook samples die we kunnen versturen

Maakt het online shoppen een stuk aangenamer. De samples worden de volgende werkdag verstuurd.

Wat zoek je?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf geïnformeerd! Maandelijkse tips, tracks en kortingen.

Jouw winkelwagen