Hoogwaardige afwerkingen voor particulieren én bedrijven
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Gevestigd in Rotterdam
Snelle levering

Quartzline SL-PU in 3 varianten:

Quartzline SL-PU in 3 varianten:

Productnieuws

Quartzline SL-PU in 3 varianten:


Quartzline SL-PU UV


Quartzline SL-PU UV is de ‘standaardgietvloer’ van Quartzline. Dit is een twee componenten, oplosmiddelvrij, gepigmenteerd, zelf nivellerende gietvloer op basis van een alifatische polyurethaan met taai-elastische eigenschappen.

Deze ‘standaardgietvloer’ is aan te bevelen waar een elastische, flexibele en comfortabele naadloze vloer gewenst is. Ideaal voor woningen en zakelijke toepassingen zoals winkels en kantoren.

Quartzline SL-PU UV wordt veel gebruikt in combinatie met Quartzline Coating PU SG NF matt of Coating PU SG NF satin gloss. Deze combinaties staan bekend om hun slijtvastheid en hardheid. Gebruik 3% tot 5% Quartzline ‘antislip KFU’ om een antislip laag te verkrijgen. Bovendien is dit vloersysteem uitermate geschikt om te voorzien van een betonlook of om in te strooien met gekleurde vlokken.

Bekijk product >>


Quartzline SL-PU UV NF


Deze variant beschikt over alle kenmerken en eigenschappen van de Quartzline SL-PU UV. Dankzij de dunne verharder is dit vloersysteem echter gemakkelijker te verwerken. De dunne verharder bewijst vooral bij lage temperaturen haar nut. De vloer blijft ook onder koude omstandigheden gemakkelijk te verwerken.

Bekijk product>>




 


Quartzline SL-PU UV HD


De SL-PU UV HD is een speciaal ontwikkelde variant van de Quartzline SL-PU UV om – naast de bekende eigenschappen - een nog grotere hardheid en rek te realiseren met daarbij in acht genomen om de Shore-hardheid op een nog steeds comfortabele 50 te houden. Hierdoor voelt de vloer niet te hard aan en behoudt deze nog steeds belangrijke eigenschappen zoals een zacht en elastisch gevoel.

Bekijk product >>

Hey! we hebben ook samples die we kunnen versturen

Maakt het online shoppen een stuk aangenamer. De samples worden de volgende werkdag verstuurd.

Wat zoek je?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf geïnformeerd! Maandelijkse tips, tracks en kortingen.

Jouw winkelwagen